o_nas_gostilna_saprk

Gostilna Spark, se nahaja v lepem primorskem mestu Sežana. Prav zato, ker je gostilna postavljena dokaj blizu Italije, je gostilna znana tako med slovenskimi, kot tudi med italijanskimi gosti, ki imajo radi dobro kraško in italijansko hrano, kar daje seveda hrani mediteranski pridih. V svojo ponudbo smo vključili tako ponudbo kosil, kot tudi malic, seveda pa vam bomo radi postregli tudi z našimi pizzami iz krušne peči in jedmi iz žara,  ki jih boste našli v naših jedilnih listih. K jedem vam bomo ponudili tudi vrhunska primorska vina ali kakšno osvežilno pijačo, ki ga bo osvežila.

Gostilna ima že dolgoletno tradicijo delovanja, gostje pa se radi vračajo k nam, saj niso nikoli razočarani nad našo ponudbo jedi. V letu 2010 je bila gostilna prenovljena, kar nam je omogočilo še dodatno razširiti našo ponudbo. Na voljo vam bo tako 154 sedežev v treh salah, 24 na pokriti terasi, dodatnih 40 pa še na vrtu. V našo gostilno vabimo tudi zaključene skupine, ki imajo kakšna praznovannja. Za prihod zaključene skupine je zaželjena prijava, hkrati pa se lahko dogovorimo tudi, da v gostilni priskrbimo tudi glasbeno skupino, ki bo polepšala praznovanje.

V vsakem letnem času med letom se pri nas odvijajo različni dogodki, med katerimi so nekateri že postali tradicionalni – vsako leto tako pripravljamo silvestrovanje, martinovanje s posebnimi martinovimi jedmi, pa tudi pred Božičem imamo na naših jedilnikih predvsem jedi, ki jih radi jemo v tem času, ko več časa preživimo z našimi družinami. Priredili smo tudi že dneve špargljev, rajanje v pustnih maskah

Čez leto pogosto organiziramo razne prireditve, kot je recimo praznovanje dneva žena 8. marca, pogosto pa pri nas lahko obiščete tudi razne glasbene prireditve in koncerte z glasbenimi gosti.

Ustanovili smo tudi Klub Spark, v katerega so vključeni lastniki kartice Spark Iskrica. Članstvo v Klubu  Spark je brezplačno, hkrati pa članom omogoča določene ugodnosti. S tem, ko so postali lastniki kartic, pridobijo tudi določene popuste pri svojih nakupih v naši gostilni.